Kadootjes voor baby en kind

Babyballen, krukjes, popjes, doosjes of spaarpotjes. Allemaal handgemaakt en origineel.

“BABYBALLEN“ —tijdelijk niet leverbaar
Een handgemaakte babybal voor boven de wieg? De basis is gerecycled papier dat met de papiermaché techniek tot een bal wordt. De verpakking is gemaakt in Delhi, van handgeschept papier en met de hand gezeefdrukt. Het beschilderen van de babybal – met kindvriendelijke, loodvrije verf – vindt plaats in Kashmir, dé plek waar de beroemde Kashmiri-beschilderingen vandaan komen.

Over de makers: De verpakking wordt gemaakt in Delhi, India, van handgeschept papier, en handmatig gezeefdrukt. Ongeveer vijf ambachtslieden in Kashmir, India, beschilderen de bal. Ze noemden het een hele uitdaging om de figuurtjes precies te schilderen zoals wij ze in het Westen ze graag willen zien. Moeilijker dan het Kashmiri werk waar ze bekend om zijn, lieten ze weten.

De Babyballen van papiermaché zijn tijdelijk niet leverbaar.
We hopen dat ze volgend jaar weer in productie worden genomen.

“SPAARPOTJES“
Leuke spaarpotjes in allerlei leuke vormen. Deze komen uit India.

“HANDGEMAAKTE POPJES“
Deze schattige popjes zijn door vrouwen uit Nepal met de hand gemaakt .

“HANDGEMAAKTE KRUKJES “
Deze krukjes worden door een fair trade bedrijf in Thailand met de hand gemaakt van acaciahout en daarna beschilderd. Zijn zeer degelijk en met diverse leuke afbeeldingen verkrijgbaar. Hebben we de gewenste kruk niet in voorraad dan kunt U hem bij ons bestellen.

“WELKOM OP DE WERELD “
Keramische klokjes, spaarpotjes en doosjes voor haarlokjes of melktandjes. Verpakt in een bijpassend doosje, met regenboog.
Leuke kraamcadeautjes!