Verwenproducten van Woo

WOO staat voor Worlds of Opportunities. Een wereld vol kansen. WOO is een duurzaam en luxe lifestyle merk en een sociale onderneming, die een bijzondere collectie verwenproducten op de markt heeft gebracht voor het verzorgen van huis en lichaam.

Alle producten van WOO worden met de hand gemaakt met hart voor mens en milieu. Bij WOO wordt er gewerkt met natuurlijke en duurzaam geproduceerde ingrediënten van hoge kwaliteit en gerecyclede
materialen. Waar mogelijk worden mensen uit kwetsbare gemeenschappen betrokken en getraind die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Hou je klerenkast, koffer en auto lekker fris met een geurzakje. Het natuurlijke geurzakje is gemaakt van duurzame katoen en gevuld met heerlijke geurende blokjes van bijenwas.

Geurkaarsjes met heerlijke subtiele geuren in een stijlvol cadeauzakje van gerecycled karton.

Geniet van de heerlijkste geuren en creëer je eigen ‘WOO momenten’ met een stoere, handgemaakte en duurzame WOO Reed Diffuser. De WOO Reed Diffuser met fraaie geurstokjes is gemaakt van gerecycled glas en natuurlijke bamboe en is een uniek pronkstuk voor op de eettafel, badkamer, keuken, naast je bed of op kantoor. Een fraai luxe cadeau voor de feestdagen. De diffuser wordt geleverd samen met een fles van 50 ml sterk geconcentreerde geuren olie. Deze zijn ook los te bestellen. Vul het glas met de bijgeleverde geurenolie en voeg daar een zelfde hoeveelheid water aan toe. Plaats de bamboe deksel op het glas en steek de rietje in de opening van de deksel. Het kan 1-2 dagen duren voordat de rietjes de geurolie goed geabsorbeerd hebben en de geur volledig wordt verspreid. Draai de geurstokjes regelmatig om voor een extra geuren boost.

Verhaal:
– Geproduceerd in een lokale fabriek in Vietnam
– Glas van oude bier-, wijn- en wodkaflessen
– Duurzame verpakking van karton en linnen tasjes
– Lokale bijenwas voor kaarsen gebruikt
– Een stoer cadeau met een bijzonder verhaal, in een luxe verpakking.